fbpx

Despre noi

Despre noi

Agenția Trip2eplore a plecat de la marea noastră pasiune de a călători, de a explora lumi și culturi diferite și de a interacționa cât mai mult cu oamenii locului.

Nu vrem doar să bifam anumite destinații pe hartă, ne place să descoperim autenticul fiecarui loc și să ne întoarcem acasă cu amintiri memorabile. Adorăm să ne facem prieteni în diferite colțuri de lume, să luăm contact cu comunitățile locale, să descoperim triburi uitate de timp, să adunăm povești de peste tot, să ne abatem de la calea turistică și să ne focusam tot timpul pe explorare. Tocmai de aceea, de multe ori preferăm să colaborăm cu agenții locale calitative pentru a va oferi o experiență cât mai autentică, din categoria “once in a lifetime” .

Nu ne plac destinațiile foarte comerciale, tocmai de aceea vă vom propune excursii și circuite de Aventură în locurile care nouă ne-au plăcut cel mai mult, fie acestea din America de Sud, Africa sau Europa. În secțiunea BLOG și GALERIE FOTO puteți vedea o parte dintre locurile în care am călătorit și puteți citi poveștile adunate.
Suntem deschiși la propuneri de călătorii, așa că dacă vă doriți ceva personalizat, nu ezitați să ne contactați!

Abia așteptăm să cunoaștem alți călători neobosiți ca noi!