Politica de Confidențialitate

Această politică de confidențialitate descrie modul în care Trip2Explore.ro colectează, folosește și protejează informațiile personale ale utilizatorilor săi. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu practicile descrise în această politică.

1. Colectarea Informațiilor

Colectăm informații personale de la utilizatori în diverse moduri, inclusiv, dar fără a se limita la, atunci când utilizatorii vizitează site-ul nostru, se înregistrează pe site, plasează o comandă, se abonează la newsletter și în legătură cu alte activități, servicii, caracteristici sau resurse pe care le punem la dispoziție pe site-ul nostru. Utilizatorii pot fi solicitați, după caz, să furnizeze nume, adrese de email, adrese poștale, numere de telefon, informații de plată.

2. Utilizarea Informațiilor Colectate

Trip2Explore.ro poate colecta și folosi informațiile personale ale utilizatorilor în următoarele scopuri:

Pentru a îmbunătăți serviciile noastre: Informațiile pe care le furnizați ne ajută să răspundem mai eficient solicitărilor dvs. de servicii și nevoilor de suport.

Pentru a personaliza experiența utilizatorului: Putem folosi informațiile pentru a înțelege cum utilizează utilizatorii noștri serviciile și resursele furnizate pe site-ul nostru.

Pentru a procesa plățile: Folosim informațiile furnizate de utilizatori despre ei înșiși atunci când plasează o comandă doar pentru a furniza servicii pentru acea comandă. Nu împărtășim aceste informații cu terți decât în măsura necesară pentru a furniza serviciul.

Pentru a trimite e-mailuri periodice: Putem folosi adresa de email pentru a trimite utilizatorilor informații și actualizări referitoare la comanda lor. De asemenea, poate fi folosită pentru a răspunde la solicitările, întrebările și/sau alte cereri ale acestora.

3. Protejarea Informațiilor

Adoptăm practici adecvate de colectare, stocare și procesare a datelor și măsuri de securitate pentru a proteja împotriva accesului neautorizat, alterării, divulgării sau distrugerii informațiilor dvs. personale, a numelui de utilizator, parolei, informațiilor de tranzacționare și datelor stocate pe site-ul nostru.

4. Partajarea Informațiilor Personale

Nu vindem, nu schimbăm și nu închiriem informațiile personale de identificare ale utilizatorilor către terți. Putem partaja informații demografice generice agregate care nu sunt legate de nicio informație de identificare personală cu partenerii noștri de afaceri, afiliații de încredere și agenții de publicitate pentru scopurile descrise mai sus.

5. Drepturile Utilizatorilor

Utilizatorii au dreptul de a accesa, corecta, actualiza sau șterge informațiile personale pe care le deținem despre ei. Dacă doriți să exercitați acest drept, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe site-ul nostru.

6. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Trip2Explore.ro are discreția de a actualiza această politică de confidențialitate în orice moment. Când facem acest lucru, vom posta o notificare pe pagina principală a site-ului nostru, vom revizui data actualizării în partea de jos a acestei pagini. Încurajăm utilizatorii să verifice frecvent această pagină pentru a se informa despre orice modificare, pentru a rămâne informați despre modul în care contribuim la protejarea informațiilor personale pe care le colectăm.

7. Acceptarea Termenilor

Prin utilizarea acestui site, vă exprimați acceptul față de această politică. Dacă nu sunteți de acord cu această politică, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru. Utilizarea continuă a site-ului după postarea modificărilor la această politică va fi considerată ca acceptare a acestor modificări.

8. Contact

Dacă aveți întrebări despre această Politică de Confidențialitate, practicile acestui site sau relațiile dvs. cu acest site, vă rugăm să ne contactați la:

Trip2Explore.ro

Email: contact@trip2explore.ro

Ultima actualizare: 25 iunie 2024

Vă mulțumim că ați ales Trip2Explore.ro!