fbpx

Protectia datelor cu caracter personal

NOTIFICARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC GUEST PLANET SRL (Agentia de turism Trip2explore), are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana.

Datele se colecteaza pentru: inscrierea la o excursie/un circuit,  emiterea biletelor de avion si furnizarea de servicii turistice.

Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru finalizarea rezervarilor de bilete avion si servicii turistice.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai Companiilor Aeriene respectiv unitatilor de cazare.

Conform Legii 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata , aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, agentiei. De asemenea va este recunoscut dreptul de a va adresa NSPDCP sau justitiei, in cazul nerezolvarii situatiei la nivelul de agentie.

Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *