Termeni și Condiții

1. Introducere

Bine ați venit pe trip2explore.ro! Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza site-ul nostru. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții.

2. Definiții

Site: trip2explore.ro și toate paginile acestuia.

Utilizator: Orice persoană care accesează și utilizează Site-ul.

Servicii: Toate serviciile oferite de trip2explore.ro, inclusiv rezervări, ghiduri de călătorie și alte informații relevante.

3. Acceptarea Termenilor

Prin utilizarea Site-ului, Utilizatorul acceptă acești Termeni și Condiții în întregime. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați Site-ul.

4. Modificări ale Termenilor

trip2explore.ro își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Modificările vor fi publicate pe Site și vor intra în vigoare de la data publicării. Utilizarea continuă a Site-ului constituie acceptarea modificărilor.

5. Utilizarea Site-ului

Utilizatorii se angajează să utilizeze Site-ul în conformitate cu legislația în vigoare și să nu desfășoare activități care pot aduce prejudicii Site-ului sau altor utilizatori.

6. Înregistrare și Conturi

Pentru a accesa anumite servicii, Utilizatorii pot fi nevoiți să se înregistreze și să creeze un cont. Utilizatorii sunt responsabili pentru păstrarea confidențialității datelor de autentificare și pentru toate activitățile desfășurate prin contul lor.

7. Politica de Confidențialitate

Colectarea și utilizarea datelor personale ale Utilizatorilor sunt reglementate de Politica de Confidențialitate a trip2explore.ro, disponibilă pe Site.

8. Rezervări și Plăți

Utilizatorii pot efectua rezervări pentru diverse servicii de călătorie prin intermediul Site-ului. Toate rezervările sunt supuse disponibilității și termenilor specifici fiecărui serviciu. Plățile vor fi procesate prin metodele de plată indicate pe Site.

9. Anulări și Rambursări

Politicile de anulare și rambursare variază în funcție de serviciile rezervate și vor fi detaliate în timpul procesului de rezervare. Vă rugăm să consultați termenii specifici pentru fiecare rezervare.

10. Proprietatea Intelectuală

Toate materialele disponibile pe Site, inclusiv text, imagini, logo-uri și software, sunt proprietatea trip2explore.ro sau a furnizorilor săi și sunt protejate de legislația privind drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală.

11. Limitarea Răspunderii

trip2explore.ro nu va fi responsabil pentru niciun fel de daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau consecvente care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul sau serviciile oferite prin intermediul acestuia.

12. Legea Aplicabilă

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România. Orice dispută legată de acești termeni va fi soluționată de instanțele competente din România.

13. Contact

Pentru orice întrebări sau preocupări legate de acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la:

• Email: contact@trip2explore.ro

• Telefon: +40 123 456 789