fbpx

Circuit Cuba, 2-16 martie 2022, 1900 euro

Posted by: Anca Category: Excursii

Circuit Cuba, 2-16 martie 2022, 1900 euro

Te invitam intr-o aventura  minunata in Cuba.  Vom face un traseu de peste 1500 km , cu  masini clasice, pentru ca noi credem ca doar asa poti simti pe deplin  autenticitatea acestei insule fabuloase.

Itinerariul propus  de noi este unul complex, care imbina perfect explorarea, cultura, relaxarea la plaja si aventura. Cuba nu este o destinatie care trebuie bifata, ea trebuie traita si simtita intens, trebuie sa te opresti din loc in loc si sa te bucuri de spectacolul ei. Vom pleca din Havana spre Vinales, apoi spre Playa Larga, Cienfuegos, Trinidad, ajungand apoi in cateva cayos cu plaje superbe: Cayo Coco si Cayo Santa Maria.

Havana este spiritul Cubei, grandioasa si totodata decadenta, dar totodata boema si romantica. La prima vedere Havana  pare ramasa prin anii 50, neatinsa inca din vremea revolutiei cubaneze. Tot orasul este un contrast splendid : cladiri coloniale maiestuoase langa cladiri darapanate, pravalii la colt de strada alaturi de hoteluri luxoase si cele mai frumoase masini de epoca vazute vreodata. Havana are puterea de a-ti schimba perceptia asupra  multor lucruri, dupa ce ajungi sa o intelegi si sa ii descoperi cele mai ascunse cotloane.

In Vinales ne vom plimba cu caii printre platatiile de tutun,vom simti atmosfera de satuc linistit,  vom sta la povesti cu agricultorii. Cubanezilor le plac povestile, veti vedea.

Fiind la a patra vizita in Cuba, am avut cum sa descoperim, sa comparam si sa includem in itinerariu cele mai frumoase plaje. Nu ne plac resorturile, nu ne place comercialul, din acest motiv vm petrece timp pe niste plaje incredibile, mai indepartate si mai putin cunoscute.

Pentru o experienta altfel, colorata, exotica , 100 % autentica si cu multa voie buna, te asteptam alaturi de noi !

 

PERIOADA: 2-16 martie 2022

 

PREȚUL: 1900  euro

 

PREȚUL INCLUDE:

-zborul București-Havana si retur cu toate taxele incluse;

-2 bagaje de mana  (un troller de cabina si un ghiozdan) ;

-13 nopti de cazare in case particulare(echivalentul pensiunilor la noi);

-masina clasica cu sofer (inclusiv combustibil) pe toata perioada circuitului;

– Transferul de la aeroport la hotelul.

-tur ghidat, cu ghid local in Havana ;

-tur ghidat, cu ghid local in Trinidad;

-insotitor de grup din partea agentiei Trip2explore ;

 

PREȚUL NU INCLUDE:

-Alte servicii suplimentare decât cele menționate, cheltuieli personale, băuturi.

-Asigurarea medicală de călătorie (care este obligatorie)  si asigurarea Storno. Puteți cere recomandarea agenției de turism pentru companii de asigurare.

Recomandăm încheierea asigurarii STORNO (o dată cu avansul) prin care societatea de asigurări restituie banii în cazul neparticipării la excursie datorită (vezi condițiile poliței de asigurare) : îmbolnăvirilor ((va acopera si in cazul in care va imbolnaviti, inclusive de covid 19 inainte de plecare), deceselor, accidentelor, etc.

-bacșișul pentru ghizii locali şi şoferii locali: 40 euro (se achită, la sosire insotitorului de grup roman)

-bagajul de cala ;

-taxa de viza (aprox. 50 usd). Agentia se va ocupa de formalitatile pentru viza pentru toti turistii.

 

PROGRAM

Ziua 1. Plecare dimineata din Bucuresti. Aterizam in Havana dupa amiazi, unde ne astepata soferii cu masinile de epoca (de care credeti-ne ca va veti indragosti) care ne vor duce la cazare. Vom sta intr-o casa coloniala superba. Seara iesim prin Havana la o scurta plimbare.

Ziua 2. Tur ghidat prin Havana Vieja. Vizitam locurile symbol ale orasului, printre care si Bodeguita del Medio, locul unde  a fost inventat cocktailul mojito si unul din barurile preferate ale lui Ernest Hemingway. Dupa amiazi avem timp liber in Havana.

Cazare in Havana.

Ziua 3. Incepem aventura cubaneza plecand dimineata devreme spre Vinales. Aici vom st adoua zile, timp in care vom face plimbari printre plantatii de tutun, vom bea cafea buna, vom sta la povesti cu localnicii.

Cazare in Vinales.

Ziua 4. Astazi mergem spre Playa Jutias, o plaja mai indepartata, la vreo doua ore de Vinales. Iti promitem ca merita sa facem un drum pe o sosea nu prea prietenoasa. Plaja este superba, lasam  niste fotografii mai jos ca sa te convingi. Cazare in Vinales.

Ziua 5. Astazi plecam spre Playa Larga, un satuc cu plaje fabuloase la marea Caraibilor.

Petrecem dupa amiaza relaxandu-ne la plaja si gustand cel mai bun pina colada baut vreoadata. Cazare in Playa Larga.

Ziua 6. Astazi intreaga zi este de relaxare , plaja, sporturi nautice si mancare buna. Cei care doresc pot face scuba diving la Punta Perdiz, un loc foarte cunoscut pentru sporturile nautice. Cazare in Playa Larga.

Ziua 7. Astazi plecam spre Trinidad, un oras colonial de o frumusete aparte, unde timpul s-a oprit pe undeva in secolul al XVIII-lea. Acesta este locul unde fiecare coltisor iti spune o poveste si unde oamenii se strang zilnic in piete pentru a dansa si canta. In drum spre Trinidad ne vom opri si in Cienfuegos pentru a vizita centrul orasului.

Cazare in Trinidad.

Ziua 8. Tur ghidad prin Trinidad. Dupa amiaza vom avea program liber. Cazare in Trinidad.

Ziua 9. Astazi plecam spre Moron, unde vom sta urmatoarele doua nopti.

Cazare in Moron.

Ziua 10. Astazi petrecem ziua la Cayo Coco, una din cele mai frumoaseplaje ale Cubei.

Cazare in Moron.

Ziua 11. Astazi plecam spre Remedios.  Dupa amiaza vizitam orasul care este foarte ingrijit, cu cladiri coloniale frumoase, cu restaurant si cafenele dragute. Cazare in Remedios.

Ziua 12. Petrecem ziua pe o plaja ascunsa, intr-o rezervatie naturala. Aceasta este de departe plaja noastra preferata.

Ziua 13. Ne indreptam spre Havana. Seara iesim la o plimbare pe Malecon si ne luam ramas bun de la acest oras fabulos.

Ziua 14. Dimineata inca avem timp sa mai facem niste mici cumparaturi in Havana. Dupa amiazi avem avem spre Europa (zbor cu o escala)

Ziua 15. Astazi in jurul pranzului aterizam in Bucuresti, cu promisiunea ca ne vom intoarce cat de curand.

 

PLATĂ

Pentru înscriere se plătește un avans de 800 euro pe baza facturii fiscale.

Plata se face în EURO sau in RON  la cursul BNR din ziua respectivă + 2% coeficient de risc valutar.

Înainte de a se efectua plata, agenția va trimite contractul de prestări servicii turistice (care se regăsește și pe site în secțiunea “Contact”), bonul de comanda si factura fiscala.

 

 OBSERVAȚII:

-excursia se organizează în condițiile în care grupul va fi de minimum 9 persoane.

-conducătorul de grup poate modifica programul în anumite condiții obiective.

-clasificarea pe stele a unitătilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de turism din tările vizitate și ca atare respectă standardele locale.

-este necesar pașaportul valid minimum 6 luni de zile de la data ieșirii din Cuba ;

-toate condițiile, drepturile și obligațiile agenției, cât și ale turistului, condiții de anulare și alte detalii, le veți regăsi în Contractul de prestări servicii turistice.

-o dată cu contractul turistul va primi factură fiscală, bonul de comandă și programul excursiei/circuitului.

-turistii vor fi anuntati in cazul in schimbarii orarului de zbor sau a unor mici schimbari in program (care nu afecteaza structura de baza a acestuia).

-respectarea obligatiilor impuse de autoritatile din tara de destinatie este strict raspunderea turistului. Agentia Trip2explore nu isi asuma raspunderea pentru schimbarea regulilor sau pentru refuzul in tara de destinatie.

Prețul circuitului se poate modifica în timp în funcție de variațiile costurilor biletelor de avion. Prețul final se reconfirma în momentul transmiterii ofertei prin e-mail.

 

ACTE NECESARE:

– paşaport valabil minimum 6 luni de la data încheierii călătoriei ;

 

ÎNSCRIERE Dacă vreți să ne însoțiți sau doriți mai multe detalii, ne puteți trimite un e-mail la contact@trip2explore.ro sau ne puteți suna la 0747798090. Sau puteți să ne lăsați numărul de telefon apăsând pe butonul de mai jos “Inscrie-te acum!” și va contactăm noi.

 

DATA LIMITĂ DE ÎNSCRIERE: 1 februarie  2022

Cuba rurală

Share this post