fbpx

Excursie Peru, Bolivia,Chile, 23 februarie-13 martie 2024, 3050 euro

Posted by: Anca Category: Circuite, Excursii

Excursie Peru, Bolivia,Chile, 23 februarie-13 martie 2024, 3050 euro

Dacă îți dorești să ajungi în unele dintre cele mai fabuloase locuri din lume,  te așteptăm alături de noi într-o aventură de poveste  prin America de Sud. Am fost de multe ori in acest circuit, am ales locurile noastre preferate si cele mai reprezentative pentru fiecare tara, iar acum va propunem voua acest program care include toate highlight-urile acestor trei tari extraordinare.

Este un circuit complex, insa am incercat ca in fiecare loc sa petrecem cate  doua nopti, pentru a ne putea bucura de toate locurile. Nu ne place sa alergam pentru a bifa obiective, ne place sa descoperim, sa gustam bucataria locala, sa interactionam cat de mult putem cu localnici pentru a le intelege cultura, astfel ca tot circuitul este ghidat dupa aceste valori. Incercam pe cat posibil sa calatorim in afara cailor batatorite de turisti, pentru a descoperi locurile in cel mai autentic mod posibil. Am inclus majoritatea cheltuielilor in pachetul nostru, gasiti mai jos toate detaliile legate de pret.

De fiecare data ne intoarcem in aceste locuri cu acelasi entuziasm, Este imposibil  de explicat in cuvinte frumusetea incredibila de aici, tarile acestea trebuie simtite, trebuie sa iei la pas orasele coloniale, sa astepti rasaritul sus in cetatea uitata a incasilor, sa te simti mic mic in desertul de sare, sa traversezi Cordiliera Anzilor, sa te ingenuncheze natura de la atata frumusete in fata vulcanilor inalti de 5000 metri, sa te intorci in trecut pe strazile La Paz-ului, sa gusti bucataria locala in cosmopolitul Santiago si sa te bucuri ca un copil cand ajungi la Pacific in Lima.

Vom traversa Valea Sacra si vom ajunge la Machu Picchu, cetatea pierdută și regăsită a incașilor, ascunsă între piscurile Anzilor Cordilieri și învăluită în umbrele trecutului.

Vom ajunge în deșertul de sare de la Uyuni, poate cel mai impresionant loc văzut vreodată, o imensitate de sare ce acoperă o suprafață de 10.500 de kilometri pătrați și se află la o altitudine de circa 3.600 de metri. Este absolut incredibil acest colț de lume și senzația de libertate simțită aici este incomparabilă.

Vom trasersa cordiliera Anzilor, cu opriri la lagune multicolore, gheizere și vulcani. Vom explora coloratul și haoticul La Paz, capitala aflată la cea mai mare altitudine de pe glob.

Vom păși pe insulele plutitoare Uros de pe Titicaca, lacul navigabil situat la cea mai mare altitudine din lume.

În Lima ne vom relaxa pe malul Pacificului și ne vom plimba prin Miraflores, iar cei curajoși pot luă o doză de adrelina zburând cu parapanta deasupra Pacificului.

Vom vizita timp de doua zile una din cele mai spectaculoase zone, cu niste peisaje absolut ireale: desertul San Pedro de Atacama si Valea Lunii.

Te așteptăm alături de noi in aceasta aventura in stare pura !

Pe scurt, programul nostru va fi următorul:

Peru: Lima, Cusco, Valea Sacra, Aguas Calientes, Machu Picchu, Puno, Insulele plutitoare Uros de pe Titicaca, jungla Amazonului (daca se opteaza pentru extensie)

Bolivia: La Paz, deșertul de sare Salar de Uyuni, traversăm cordiliera Anzilor, Laguna Verde, Laguna Blanca, Laguna Colorada, ajungem pâna la granița cu Chile (vulcanul Licancabur), desertul Dali, desertul Siloli.

Chile: desertul San Pedro de Atacama, Valle de la Luna, Santiago de Chile, Valparaiso(optional)

 

PERIOADA: 21 februarie-11 martie 2024

Data de incepere a calatoriei este variabila cu o zi sau doua, in functie de conexiunile zborurilor.

Am inclus cat mai multe weekenduri  pentru a fi nevoie de cat mai putine zile de concediu.

PRET: 3050 EURO 

Pretul poate suferi usoare modificari, depinzand de variatiile costurilor de zbor. Pretul se va confirma in momentul inscrierii.

Pe cei care doresc sa zboare din alte localitati (Cluj, Budapesta, Timisoara),  ii putem asista in cautarea si achizitionarea lor.

PRETUL INCLUDE:

-bilet avion dus intors Bucuresti-Lima cu doua bagaje de mana incluse : unul cu dimensiuni 55x45x25 cm si celalalt cu dimensiunile 40x30x20 cm ;

-bilet avion Lima-Cuzco ;

-bilet de avion Calama-Santiago de Chile ;

-bilet de avion Santiago-Lima ;

-toate taxele de aeroport pentru toate zborurile, atat interne cat si internationale ;

-transferurile de la si catre aeroport in Lima, Cusco, Santiago ;

-transportul intern pe toata durata calatoriei in microbuze private sau cu busuri de linie : Cusco-Ollantaytambo si retur, Ollantaytambo-Hidroelectrica, Cusco-Puno, Puno-La Paz, La Paz-Uyuni, Atacama-Calama ;

-tur de oras cu van privat si ghid  in Lima ;

-tur de oras cu ghid local in Cusco ;

-excursie cu barca pe lacul Titicaca , pe insulele plutitoare Uros ;

-bilet de tren panoramic din Aguas Calientes spre Ollantaytambo ;

-excursie de 3 zile/ 2 nopti in desertul de sare Salar de Uyuni ;

-bilet de autobuz din Aguas Caliente pana la Machu Picchu ;

-bilet de intrare in situl de la Machu Picchu ;

-taxele de intrare in parcurile nationale :Uyuni,  salineras de Maras;

-cazarea pe toata durata calatoriei in America de sud in camere duble/ triple (dupa preferintele voastre, iar pentru cei care doresc partaj dupa disponibilitate) in hoteluri de 2 si 3 stele, conform itinerraiului. Camere cu grup sanitar propriu.

-mic dejun in toate locatiile cu exceptia hotelului din San Pedro de Atacama si Santiago;

-doua cine si doua pranzuri in Salar de Uyuni ;

-insotitor de grup din partea agentiei ;

 

 PRETUL NU INCLUDE:

– o noapte de cazare la dus in orasul de escala (de principiu nu va fi cazul sa stam o noapte in orasul de escala, dar daca orarul de zbor va fi unul care sa impuna asta, va trebui sa stam o noapte) ;

asigurare medicala de calatorie ;

-asigurare storno ;

-intrarile la obiectivele turistice din orase (biserici, muzee);

– taxe de intrare in insula Incuahasi si in Valle de la Luna;

-bacsis ghizi si soferi locali :50 euro (obligatoriu) .Se achita la sosire in aeroport insoitorului de grup;

-taxele de viza pentru Bolivia (mai exact taxa de transport pentru a trimite pasapoartele la ambasada din Berlin sau Viena pentru eliberrarea vizelor. Costul de transport se va imparti la toate persoanele din grup. Noi ne ocupam de tot procesul) ;

-mesele neincluse in program ;

-bagaj de cala pentru zborul transatlantic : 120 euro/persoana.

Pentru zborurile interne bagajul de cala va fi inclus. Consideram ca nu este necesar sa va mai achizitionati un bagaj de cala, intrucat vremea este calda, nu avem nevoie de multe haine groase, iar acetse doua bagaje de mana incluse credem ca sunt suficiente ;

Mentiune : in Salar de Uyuni/Cordiliera Anzilor se petrece o noapte la refugiu si o noapte la un hotel de sare. Aici grupurile sanitare sunt comune.

 

PROGRAM

Programul complet il gasiti in partea de sus a paginii, sub titlu, apasand pe butonul rosu cu ITINERARIU.

 

CONDITII DE PLATA

-un avans de 1400 euro se achita la inscriere ;

-restul sumei se achita astfel : 800 euro pana pe  1 decembrie  , 850  euro pana pe 15 ianuarie;

Plata se face în RON sau se poate face in EURO (la cursul BNR din ziua respectivă + 2% coeficient de risc valutar)

Înainte de a se efectua plata, agenția va trimite contractul de prestări servicii turistice  (care se regăsește și pe site în secțiunea “Contact”) si bonul de comanda.

 

ÎNSCRIERE

Dacă vreți să ne însoțiți sau doriți mai multe detalii, ne puteți trimite un e-mail la contact@trip2explore.ro sau ne puteți suna la 0747798090. Sau puteți să ne lăsați numărul de telefon apăsând pe butonul albastru “Înscrie-te acum!” in partea de sus a paginii (dupa titlu) și va contactăm noi.

DATA LIMITĂ DE ÎNSCRIERE: 25 NOIEMBRIE 2023

Inscrierile se inchid imediat ce grupul se formeaza, de multe ori cu mult timp inainte de data limita. Recomandam celor interesati sa se inscrie cat mai repede pentru a va trece pe lista participantilor la excursie.

Share this post