fbpx

Circuit Maroc, 17-27 noiembrie 2021

Posted by: Anca Category: Circuite, Excursii, Maroc

Circuit Maroc, 17-27 noiembrie 2021

Te invitam in circuitul nostru prin Maroc, devenit deja clasic. Este un circuit complex,  o aventura în esențe și culori tari prin Maroc: din orașul albastru de poveste Chefchaouen până în Fez și din deșertul Merzouga până în fabulosul Marrakech.

De fiecare dată Marocul ne surprinde. Adorăm spectacolul străzii în Marrakech, cu imblanzitori de șerpi, vraci bătrâni, vânzători ambulanți și cu sunetele de tobe ale triburilor Gwana. Piața Djemma el Fna este un amestec fabulos de oameni, sunete și mirosuri. Iar străzile medinei ascund adevărate minunății: riaduri cu terase răcoroase, restaurante cu specific local, moschei, grădini, palate și muzee. Nu ai cum să te plictisești in orașul roșu, cum este supranumit Marrakech-ul datorita caselor și zidurilor care sunt în nuanțe de ocru.

Chefchaouen este poate cel mai fotogenic loc pe care l-am vizitat până acum. Marocul este o lume diferită și misterioasă, a dunelor, a berberilor și a femeilor ascunse sub văluri. O dată ce îl vizitezi îți ramâne întipărit in suflet și în minte si te trage înapoi.

 

 

 

PERIOADA: 17-27 noiembrie 2021

 

ZBORURI

17 noiembrie : Bucuresti-Rabat (zbor cu o escală).

27 noiembrie:  Marrakech-Bucuresti(zbor cu o escală).

 

PRET: 670 euro

 

PRETUL INCLUDE:

-bilet de avion dus-întors cu toate taxele de aeroport incluse și bagaj de mână (dimensiuni de 55x45x25 cm si un rucsac cu dimensile de 40x30x20 cm).

-10 nopți de cazare  (9  nopti in riaduri traditionale+o noapte in cort berber in desertul Merzouga).

-2 cine si 2 mic dejunuri in desertul Merzouga si in cheile Dades.

-toate transferurie de la aeroport si spre aeroport sunt incluse.

-circuitul complet cu microbuz si sofer (din Marrakech spre Chefchaouen, deșertul Merzouga, cheile Dades, cheile Todra, Ksar Ait Ben Hadou, studiorile de filmare de la Oarzazate)

-excursie în deșertul Merzouga.

-plimbare cu camila la apus si dimineata la intors.

-însoțitor de grup din partea agenției la un grup de minimum 14 persoane.

 

PRETUL NU INCLUDE:

-excursii opționale de o zi (la Casablanca, Essaouira, cascada Ouzoud).  Se plătesc direct la agenția locală în Maroc.

-tur de Marrakech de jumatate de zi (include transportul la obiective si ghid local): aprox. 13 euro.  Acesta este optional.

-biletul de intrare la gradinile Majorelle (12 euro), palatal Bahia (aprox. 7 euro), studiorile de filmare de la Oarzazate (7 euro)

-bacșișul pentru ghizii locali şi şoferii locali: 20 euro (se achită, la sosire în Rabat insotitorului de grup roman)

-asigurarea de călătorie si storno;

-mesele si bauturile ce nu au fost specificate în program. Se poate lua micul si la hoteluri (in jur de  2,5 euro/persoana/zi) , insa exista multe variante si de alua micul dejun si la restaurante langa hotel (pret similar, aprox. 2,3 euro/zi/persoana).

-bagaj de cală în valoare de 60 euro. Acesta este opțional. Nu recomandam achizitionarea lui, intrucat sunt incluse doua bagaje de mana si excursia fiind una activa, consideram ca acestea sunt suficiente.

 

CAZARE

-8 nopți in hoteluri traditionale (riaduri) în camere duble sau triple. Camerele sunt cu grup sanitar propriu. Hotelurile sunt de 2 si 3  stele.

-o noapte la camping in deșert. Corturile sunt de 4, 6 persoane. Corturile au pat, saltele, sunt confortabile.

Nopțile de cazare la hotel vor fi în felul următor: 5 nopți în Marrakech, o noapte în Dades Gorges, o noapte în Fes, 2 nopti în Chefchaouen.

Suplimentul single este de 100 euro/persoana. In cazul in care cineva isi doreste camera single, rugam sa ne contacteze telefonic.

 

PROGRAM

 

Ziua 1: Aterizare în Rabat.Plecare spre Chefchouene. Petrecem noaptea în Chefchaouen.

Ziua 2:  Vizitare Chefchoune. Ne pierdem pe străzile înguste ale medinei și ne pozăm cu toate nuanțele de albastru posibile. Vei fi fascinat de acest mic oraș, poate cel mai fotogenic din câte am vizitat. Petrecem noaptea în Chefchaouen.

Ziua 3: Plecare spre Fez dimineata devreme. Vizităm medina, celebrele vopsitorii, ateliere de ceramică din Fez. Cazare in Fes.

Ziua 4:  Plecare spre deșertul Merzouga. Ajungem la apus  în deșert, pentru a prinde cea mai bună lumină pentru fotografii. Suntem așteptați cu cină, după care berberii for face un foc, în jurul căruia ne vom aduna cu toții. Ne cazăm la camping in desert.

Ziua 5:  Plecare spre cheile Dades. Peisajul este superb, pre desertic, cu oaze, cu palmieri, gradini de curmali.  Vizităm satul Tingh si vom ajunge in casa unui localnic care ne va arata cum se tes covoarele berbere. Cazare în Dades.

Ziua 6: Plecare spre Marrakech. Vizităm Ksar Ait Ben Hadou și studiourile de filmare de la Oarzazate. Aici s-au filmat filme precum: Gladiatorul, Lawrence of Arabia, Game of Thrones. Traversăm munții Atlas, de o frumusețe aparte, facem opriri pentru poze. Cazare în Marrakech.

Ziua 7: Astăzi vizităm fascinantul Marrakech. Este o nebunie superba în toată medina și in piața Djemma El Fna: de la îmblânzitori de cobre și  femei care vor sa te picteze cu henna până la vânzători ambulanti și dansatori. Rar mai intâlnești adunate la un loc atatea arome și culori. Cazare în Marrakech.

Ziua 8: Vizitare Marrakech sau posibilitatea de a face o excursie optionala (cascada Ouzoud, Casablanca , Agadir, Essaouira). Cazare in Marrakech.

Ziua 9: Timp liber in Marrakech. Puteti explora medina, puteti face shopping. Cazare in Marrakech.

Ziua 10. Timp liber in Marrakech sau posibilitatea de a efectua o excursie optionala. Cazare in Marrakech.

Ziua 11. Zbor din Marrakech  spre București cu o escală. Ajungem seara în București.

 

PLATA

Pentru înscriere se plătește un avans de 300 euro pe baza facturii fiscale.

Plata se face în RON sau in EURO la cursul BNR din ziua respectivă + 2% coeficient de risc valutar.

Înainte de a se efectua plata, agenția va trimite contractul de prestări servicii turistice (care se regăsește și pe site în secțiunea “Contact”), bonul de comanda si factura fiscala.

 

ÎNSCRIERE

Dacă vreți să ne însoțiți sau doriți mai multe detalii, ne puteți trimite un e-mail la contact@trip2explore.ro sau ne puteți suna la 0747798090. Sau puteți să ne lăsați numărul de telefon apăsând pe butonul albastru “Înscrie-te acum!” din josul paginii (după fotografii) și va contactăm noi.

 

DATA LIMITA DE INSCRIERE: vineri, 29 octombrie  2021

Mențiuni

Excursia se organizează cu însoțitor de grup român  în condițiile în care grupul va fi de minimum 14 persoane. La un grup mai mic de 14 persoane, pretul se recalculeaza.

Asigurarea storno  este obligatorie și trebuie făcută în mod individual de către fiecare turist. Va putem ajuta cu incheierea acesteia.

Transportul local în Maroc se face cu microbuze.

Este necesar pașaportul valid minimum 6 luni de zile de la data ieșirii din Maroc.

Toate condițiile, drepturile și obligațiile agenției, cât și ale turistului, condiții de anulare și alte detalii, le veți regăsi în Contractul de prestări servicii turistice.

O dată cu contractul turistul va primi factură fiscală, bonul de comandă și programul excursiei/circuitului.

Clasificarea pe stele a unităților de cazare din program este cea atribuită în mod oficial de către Ministerul Turismului din Maroc conform standardelor proprii.

Turistii vor fi anuntati in cazul in schimbarii orarului de zbor sau a unor mici schimbari in program (care nu afecteaza structura de baza a acestuia).

Prețul circuitului se poate modifica în timp în funcție de variațiile costurilor biletelor de avion. Prețul final se reconfirma în momentul transmiterii ofertei prin e-mail.

 

 

 

Share this post