fbpx

Circuit Maroc, 28 septembrie-8 octombrie 2021, 650 euro

Posted by: Anca Category: Excursii, Maroc

Circuit Maroc, 28 septembrie-8 octombrie 2021, 650 euro

Te invitam in circuitul nostru prin Maroc, devenit deja clasic. Este o aventura în esențe și culori tari prin Maroc: din orașul albastru de poveste Chefchaouen până în Fez și din deșertul Merzouga până în fabulosul Marrakech.

De fiecare dată Marocul ne surprinde. Adorăm spectacolul străzii în Marrakech, cu imblanzitori de șerpi, vraci bătrâni, vânzători ambulanți și cu sunetele de tobe ale triburilor Gwana. Piața Djemma el Fna este un amestec fabulos de oameni, sunete și mirosuri. Iar străzile medinei ascund adevărate minunății: riaduri cu terase răcoroase, restaurante cu specific local, moschei, grădini, palate și muzee. Nu ai cum să te plictisești in orașul roșu, cum este supranumit Marrakech-ul datorita caselor și zidurilor care sunt în nuanțe de ocru.

Chefchaouen este poate cel mai fotogenic loc pe care l-am vizitat până acum. Marocul este o lume diferită și misterioasă, a dunelor, a berberilor și a femeilor ascunse sub văluri. O dată ce îl vizitezi îți ramâne întipărit in suflet și în minte si te trage înapoi.

 

PERIOADA: 28 septembrie-8 octombrie 2021

 

ZBORURI

28 septembrie : Bucuresti-Marrakech (zbor cu o escală).

8 octombrie: Tanger-Bucuresti(zbor cu o escală).

 

PRET: 650 euro

 

PRETUL INCLUDE:

-bilet de avion dus-întors cu toate taxele de aeroport incluse și bagaj de mână (dimensiuni de 55x45x25 cm).

-10 nopți de cazare  (9  nopti in riaduri traditionale+o noapte in cort berber in desertul Merzouga).

-cină și mic dejun în deșert.

-cină și mic dejun la hotelul din Gorges du Dades.

-toate transferurie de la aeroport si spre aeroport sunt incluse.

-circuitul complet cu microbuz si sofer (din Marrakech spre Chefchaouen, deșertul Merzouga, cheile Dades, cheile Todra, Ksar Ait Ben Hadou, studiorile de filmare de la Oarzazate)

-excursie în deșertul Merzouga.

-însoțitor de grup din partea agenției la un grup de minimum 14 persoane.

PRETUL NU INCLUDE:

-excursii opționale de o zi (la Casablanca, Essaouira, cascada Ouzoud).  Se plătesc direct la agenția locală în Maroc.

-tur de Marrakech de jumatate de zi (include transportul la obiective): aprox. 10 euro.  Acesta este optional.

-biletul de intrare la gradinile Majorelle (aprox. 7 euro), palatal Bahia (aprox. 7 euro), studiorile de filmare de la Oarzazate (7 euro)

-bacsisuri soferi,ghizi, insotitor de grup.

-bagaj de cală în valoare de 80 euro. Acesta este opțional.

Circuitul și excursiile opționale se fac în colaborare cu o agenție de turism touroperatoare locală din Marrakech. Suma aferentă excursiei în deșert și transportului pe durată circuitului(150 euro) este inclusă în prețul total prezentat de 650 euro, însă nu se încasează în numele agenției Trip2Explore, plata făcându-se de către turist direct în Maroc la touroperatorul local.

 

CAZARE

-8 nopți in hoteluri traditionale (riaduri) în camere duble sau triple. Camerele sunt cu grup sanitar propriu. Hotelurile sunt de 2 si 3  stele.

-o noapte în cort berber în deșert. Corturile sunt de 4, 6 sau 8 persoane.

Nopțile de cazare la hotel vor fi în felul următor: 3 nopți în Marrakech, o noapte în Dades Gorges, o noapte în Fes, o noapte în Chefchaouen, o noapte in Tanger.

 

PROGRAM

Ziua 1: Aterizare în Marrakech seara. Cazare la hotel in Marrakech.

Ziua 2:  Astăzi vizităm fascinantul Marrakech. Este o nebunie superba în toată medina și in piața Djemma El Fna: de la îmblânzitori de cobre și  femei care vor sa te picteze cu henna până la vânzători ambulanti și dansatori. Rar mai intâlnești adunate la un loc atatea arome și culori. Cazare în Marrakech.

Ziua 3: Vizitare Marrakech sau posibilitatea de a face o excursie optionala (cascada Ouzoud, Casablanca , Agadir, Essaouira). Cazare in Marrakech.

Ziua 4:  Zi dedicata Marrakechului sau cine doreste poate o apta pentru a alta excursie optionala.

Ziua 5:  Plecare spre cheile Dades. Vizităm Ksar Ait Ben Hadou și studiourile de filmare de la Oarzazate. Aici s-au filmat filme precum: Gladiatorul, Lawrence of Arabia, Game of Thrones. Traversăm munții Atlas, de o frumusețe aparte, facem opriri pentru poze. Cazare la hotel in Dades.

Ziua 6:Plecare spre deșertul Merzouga. Vizităm satul Tinghir.  Ajungem la apus  în deșert, pentru a prinde cea mai bună lumină pentru fotografii. Suntem așteptați cu cină, după care berberii for face un foc, în jurul căruia ne vom aduna cu toții. Ne cazăm în corturi berbere în deșert.

Ziua 7: Plecare spre Fez dimineata dupa ce luam micul dejun. Cazare la hotel in Fez.

Ziua 8: Vizităm medina, celebrele vopsitorii, ateliere de ceramică din Fez. Cazare la hotel in Fes.

Ziua 9. Plecam spre Chefchouene. ajungem la amiazi si vom avea timp liber pentru explorare si cumparaturi in orasul albastru. Ne pierdem pe străzile înguste ale medinei și ne pozăm cu toate nuanțele de albastru posibile. Vei fi fascinat de acest mic oraș, poate cel mai fotogenic din câte am vizitat. Petrecem noaptea în Chefchaouen.

Ziua 10. Dimineata o vom petrece in Chefchouene, apoi dupa amiazi plecam spre Tanger unde vom avea cateva ore pentru a vizita medina. Cazare la hotel in Tangier.

Ziua 11. Zbor din Tanger spre București cu o escală. Ajungem seara în București.

 

PLATA

Pentru înscriere se plătește un avans de 300 euro pe baza facturii fiscale.

Plata se face în RON sau in EURO la cursul BNR din ziua respectivă + 2% coeficient de risc valutar.

Înainte de a se efectua plata, agenția va trimite contractul de prestări servicii turistice (care se regăsește și pe site în secțiunea “Contact”), bonul de comanda si factura fiscala.

 

ÎNSCRIERE

Dacă vreți să ne însoțiți sau doriți mai multe detalii, ne puteți trimite un e-mail la contact@trip2explore.ro sau ne puteți suna la 0747798090. Sau puteți să ne lăsați numărul de telefon apăsând pe butonul albastru “Înscrie-te acum!” din josul paginii (după fotografii) și va contactăm noi.

 

DATA LIMITA DE INSCRIERE: vineri, 17  septembrie 2021

Mențiuni

Excursia se organizează în condițiile în care grupul va fi de minimum 14 persoane.

Asigurarea medicală este obligatorie și trebuie făcută în mod individual de către fiecare turist.

Transportul local în Maroc se face cu microbuze.

Este necesar pașaportul valid minimum 6 luni de zile de la data ieșirii din Maroc.

Toate condițiile, drepturile și obligațiile agenției, cât și ale turistului, condiții de anulare și alte detalii, le veți regăsi în Contractul de prestări servicii turistice.

O dată cu contractul turistul va primi factură fiscală, bonul de comandă și programul excursiei/circuitului.

Clasificarea pe stele a unităților de cazare din program este cea atribuită în mod oficial de către Ministerul Turismului din Maroc conform standardelor proprii.

Turistii vor fi anuntati in cazul in schimbarii orarului de zbor sau a unor mici schimbari in program (care nu afecteaza structura de baza a acestuia).

Prețul circuitului se poate modifica în timp în funcție de variațiile costurilor biletelor de avion. Prețul final se reconfirma în momentul transmiterii ofertei prin e-mail.

Share this post