fbpx

Circuit Maroc, 21-30 martie 2020

Posted by: Anca Category: Excursii, Maroc

Circuit Maroc, 21-30 martie 2020

Îți propunem o aventura în esențe și culori tari prin Maroc: din orașul albastru de poveste Chefchaouen până în Fez și din deșertul Merzouga până în fabulosul Marrakech.

De fiecare dată Marocul ne surprinde. Adorăm spectacolul străzii în Marrakech, cu imblanzitori de șerpi, vraci bătrâni, vânzători ambulanți și cu sunetele de tobe ale triburilor Gwana. Piața Djemma el Fna este un amestec fabulos de oameni, sunete și mirosuri. Iar străzile medinei ascund adevărate minunății: riaduri cu terase răcoroase, restaurante cu specific local, moschei, grădini, palate și muzee. Nu ai cum să te plictisești in orașul roșu, cum este supranumit Marrakech-ul datorita caselor și zidurilor care sunt în nuanțe de ocru.

Chefchaouen este poate cel mai fotogenic loc pe care l-am vizitat până acum. Marocul este o lume diferită și misterioasă, a dunelor, a berberilor și a femeilor ascunse sub văluri. O dată ce îl vizitezi îți ramâne întipărit in suflet și în minte si te trage înapoi.

 

PERIOADA

21-30 martie 2020

 

ZBORURI

21 martie : Bucuresti-Rabat(zbor cu o escală).

30 martie: Marrakech-Bucuresti (zbor cu o escală).

 

PRETUL INCLUDE:

-bilet de avion dus-întors cu toate taxele de aeroport incluse și bagaj de mână (dimensiuni de 55x45x25 cm).

-9 nopți de cazare  (8  nopti in riaduri traditionale+o noapte in cort berber in desertul Merzouga).

-cină și mic dejun în deșert.

-cină și mic dejun la hotelul din Gorges du Dades.

-transfer de la aeroport la hotel.

-circuitul din Fez spre Chefchaouen, deșertul Merzouga, cheile Dades, cheile Todra, Ksar Ait Ben Hadou, studiorile de filmare de la Oarzazate și Marrakech cu microbuz și șofer.

-excursie în deșertul Merzouga.

-însoțitor de grup din partea agenției la un grup de minimum 25 persoane.

 

PRETUL NU INCLUDE:

-excursii opționale de o zi (la Casablanca, Essaouira, cascada Ouzoud). Costurile acestora variază între 25-35 euro/persoană. Se plătesc direct la agenția locală în Maroc.

-tur de Marrakech de jumatate de zi (include transportul la obiective): aprox. 10 euro.  Acesta este optional.

-biletul de intrare la gradinile Majorelle (aprox. 7 euro), palatal Bahia (aprox. 7 euro), studiorile de filmare de la Oarzazate (5 euro)

-bacsisuri soferi,ghizi, insotitor de grup. Acestea sunt optionale.

-bagaj de cală în valoare de 80 euro. Acesta este opțional.

Circuitul și excursiile opționale se fac în colaborare cu o agenție de turism touroperatoare locală din Marrakech. Suma aferentă excursiei în deșert și transportului pe durată circuitului(150 euro) este inclusă în prețul total prezentat de 570 euro, însă nu se încasează în numele agenției Trip2Explore, plata făcându-se de către turist direct în Maroc la touroperatorul local.

 

CAZARE

-8 nopți in hoteluri traditionale (riaduri) în camere duble sau triple. Camerele sunt cu grup sanitar propriu. Hotelurile sunt de 2 si 3  stele.

-o noapte în cort berber în deșert. Corturile sunt de 6 sau 8 persoane.

Nopțile de cazare la hotel vor fi în felul următor:4 nopți în Marrakech, o noapte în Dades Gorges, o noapte în Fes, 2 nopți în Chefchaouen.

 

PROGRAM

Ziua 1: Aterizare în Rabat.Plecare spre Chefchouene. Petrecem noaptea în Chefchaouen.

Ziua 2:  Vizitare Chefchoune. Ne pierdem pe străzile înguste ale medinei și ne pozăm cu toate nuanțele de albastru posibile. Vei fi fascinat de acest mic oraș, poate cel mai fotogenic din câte am vizitat. Petrecem noaptea în Chefchaouen.

Ziua 3: Plecare spre Fez dimineata devreme. Vizităm medina, celebrele vopsitorii, ateliere de ceramică din Fez. Cazare in Fes.

Ziua 4:  Plecare spre deșertul Merzouga. Ajungem la apus  în deșert, pentru a prinde cea mai bună lumină pentru fotografii. Suntem așteptați cu cină, după care berberii for face un foc, în jurul căruia ne vom aduna cu toții. Ne cazăm în corturi berbere în deșert.

Ziua 5:  Plecare spre cheile Dades. Vizităm satul Tinghir.  Cazare în Dades.

Ziua 6: Plecare spre Marrakech. Vizităm Ksar Ait Ben Hadou și studiourile de filmare de la Oarzazate. Aici s-au filmat filme precum: Gladiatorul, Lawrence of Arabia, Game of Thrones. Traversăm munții Atlas, de o frumusețe aparte, facem opriri pentru poze.Cazare în Marrakech.

Ziua 7: Astăzi vizităm fascinantul Marrakech. Este o nebunie superba în toată medina și in piața Djemma El Fna: de la îmblânzitori de cobre și  femei care vor sa te picteze cu henna până la vânzători ambulanti și dansatori. Rar mai intâlnești adunate la un loc atatea arome și culori. Cazare în Marrakech.

Ziua 8: Vizitare Marrakech sau posibilitatea de a face o excursie optionala (cascada Ouzoud, Casablanca , Agadir, Essaouira)

Ziua 9. Vizitare Marrakech sau posibilitatea de a face o excursie opțională (la cascada Casablanca sau orașul pescăresc Essaouira). Cazare în Marrakech.

Ziua 10.  Zbor din Marrakech spre București cu o escală. Ajungem seara în București.

 

PLATA

Pentru înscriere se plătește un avans de 250 euro pe baza facturii fiscale.

Plata se face în RON la cursul BNR din ziua respectivă + 2% coeficient de risc valutar.

Înainte de a se efectua plata, agenția va trimite contractul de prestări servicii turistice (care se regăsește și pe site în secțiunea “Contact”).

 

ÎNSCRIERE

Dacă vreți să ne însoțiți sau doriți mai multe detalii, ne puteți trimite un e-mail la contact@trip2explore.ro sau ne puteți suna la 0747798090. Sau puteți să ne lăsați numărul de telefon apăsând pe butonul albastru “Înscrie-te acum!” din josul paginii (după fotografii) și va contactăm noi.

 

DATA LIMITA DE INSCRIERE: 28 februarie 2020

 

Mențiuni

Excursia se organizează în condițiile în care grupul va fi de minimum 18 persoane.

Daca grupul va fi mai mare de 25 de persoane veti fi insotiti de un insotitor de grup roman. In caz ca grupul va fi mai mic de 25 de persoane veti avea un insotitor de grup marocan.

Asigurarea medicală este obligatorie și trebuie făcută în mod individual de către fiecare turist.

Transportul local în Maroc se face cu microbuze.

Este necesar pașaportul valid minimum 6 luni de zile de la data ieșirii din Maroc.

Toate condițiile, drepturile și obligațiile agenției, cât și ale turistului, condiții de anulare și alte detalii, le veți regăsi în Contractul de prestări servicii turistice.

O dată cu contractul turistul va primi factură fiscală, bonul de comandă și programul excursiei/circuitului.

Clasificarea pe stele a unităților de cazare din program este cea atribuită în mod oficial de către Ministerul Turismului din Maroc conform standardelor proprii.

Turistii vor fi anuntati in cazul in schimbarii orarului de zbor sau a unor mici schimbari in program (care nu afecteaza structura de baza a acestuia).

 

Share this post