Excursie Peru, Bolivia,Chile, 21 februarie-11 martie 2023, 2950 euro

Posted by: Anca Category: Circuite, Excursii

Excursie Peru, Bolivia,Chile, 21 februarie-11 martie 2023, 2950 euro

Dacă îți dorești să ajungi în unele dintre cele mai fabuloase locuri din lume, te așteptăm alături de noi într-o aventură de poveste  prin America de Sud.

Este un circuit complex, insa am incercat ca in fiecare loc sa petrecem cate  doua nopti, pentru a ne putea bucura de toate locurile. Nu ne place sa alergam pentru a bifa obiective, ne place sa descoperim, sa gustam bucataria locala, sa interactionam cat de mult putem cu localnici pentru a le intelege cultura, astfel ca tot circuitul este ghidat dupa aceste valori.

De fiecare data ne intoarcem in aceste locuri cu acelasi entuziasm, Este imposibil  de explicat in cuvinte frumusetea incredibila de aici, tarile acestea trebuie simtite, trebuie sa iei la pas orasele coloniale, sa astepti rasaritul sus in cetatea uitata a incasilor, sa te simti mic mic in desertul de sare, sa traversezi Cordiliera Anzilor, sa te ingenuncheze natura de la atata frumusete in fata vulcanilor inalti de 5000 metri, sa te intorci in trecut pe strazile La Paz-ului, sa gusti bucataria locala in cosmopolitul Santiago si sa te bucuri ca un copil cand ajungi la Pacific in Lima.

Vom traversa Valea Sacra si vom ajunge la Machu Picchu, cetatea pierdută și regăsită a incașilor, ascunsă între piscurile Anzilor Cordilieri și învăluită în umbrele trecutului.

Vom ajunge în deșertul de sare de la Uyuni, poate cel mai impresionant loc văzut vreodată, o imensitate de sare ce acoperă o suprafață de 10.500 de kilometri pătrați și se află la o altitudine de circa 3.600 de metri. Este absolut incredibil acest colț de lume și senzația de libertate simțită aici este incomparabilă.

Vom trasersa cordiliera Anzilor, cu opriri la lagune multicolore, gheizere și vulcani. Vom explora coloratul și haoticul La Paz, capitala aflată la cea mai mare altitudine de pe glob.

Vom păși pe insulele plutitoare Uros de pe Titicaca, lacul navigabil situat la cea mai mare altitudine din lume.

În Lima ne vom relaxa pe malul Pacificului și ne vom plimba prin Miraflores, iar cei curajoși pot luă o doză de adrelina zburând cu parapanta deasupra Pacificului.

Vom vizita timp de doua zile una din cele mai spectaculoase zone, cu niste peisaje absolut ireale: desertul San Pedro de Atacama si Valea Lunii.

Te așteptăm alături de noi in aceasta aventura in stare pura !

Pe scurt, programul nostru va fi următorul:

Peru: Lima, Cusco, Valea Sacra, Aguas Calientes, Machu Picchu, Puno, Insulele plutitoare Uros de pe Titicaca, jungla Amazonului (daca se opteaza pentru extensie)

Bolivia: La Paz, deșertul de sare Salar de Uyuni, traversăm cordiliera Anzilor, Laguna Verde, Laguna Blanca, Laguna Colorada, ajungem pâna la granița cu Chile (vulcanul Licancabur), desertul Dali, desertul Siloli.

Chile: desertul San Pedro de Atacama, Valle de la Luna, Santiago de Chile, Valparaiso(optional)

PERIOADA: 21 februarie-11 martie 2023

Data de incepere a calatoriei este variabila cu o zi sau doua, in functie de conexiunile zborurilor.

Am inclus cat mai multe weekenduri  pentru a fi nevoie de cat mai putine zile de concediu.

PRET: 2950 EURO 

Pretul poate suferi usoare modificari, depinzand de variatiile costurilor de zbor. Pretul se va confirma in momentul inscrierii.

Pe cei care doresc sa zboare din alte localitati,  ii putem asista in cautarea si achizitionarea lor.

PRETUL INCLUDE:

-bilet avion dus intors Bucuresti-Lima cu doua bagaje de mana incluse : unul cu dimensiuni 55x45x25 cm si celalalt cu dimensiunile 40x30x20 cm ;

-bilet avion Lima-Cuzco ;

-bilet de avion Calama-Santiago de Chile ;

-bilet de avion Santiago-Lima ;

-toate taxele de aeroport pentru toate zborurile ;

-transferurile de la si catre aeroport in Lima, Cusco, Santiago ;

-transportul intern pe toata durata calatoriei in microbuze private sau cu busuri de linie : Cusco-Ollantaytambo si retur, Ollantaytambo-Hidroelectrica, Cusco-Puno, Puno-La Paz, La Paz-Uyuni, Atacama-Calama ;

-tur de oras cu van privat in Lima ;

-tur de oras cu ghid local in Cusco ;

-excursie cu barca pe lacul Titicaca , pe insulele plutitoare Uros ;

-excursie de 3 zile/ 2 nopti in desertul de sare Salar de Uyuni ;

-bilet de autobuz din Aguas Caliente pana la Mchu Picchu ;

-bilet de intrare in situl de la Machu Picchu ;

-taxele de intrare in parcurile nationale :Uyuni,  salineras de Maras, insula Inkuahasi ;

-cazarea pe toata durata calatoriei in America de sud in camere duble/ triple (dupa preferintele voastre, iar pentru cei care doresc partaj dupa disponibilitate) in hoteluri de 2 si 3 stele, conform itinerraiului. Camere cu grup sanitar propriu.

Mentiune : in Salar de Uyuni se petrece o noapte la refugiu si o noapte la un hotel de sare. Aici grupurile sanitare sunt comune.

-excursie in Vale de la Luna si imprejurimile Atacama ;

-bilet de tren panoramic din Aguas Calientes spre Ollantaytambo ;

-mic dejun in toate locatiile cu exceptia hotelului din San Pedro de Atacama;

-doua cine si doua pranzuri in Salar de Uyuni ;

-insotitor de grup din partea agentiei ;

 PRETUL NU INCLUDE:

-o noapte de cazare la dus in orasul de escala ;

asigurare medicala de calatorie ;

-asigurare storno ;

-intrarile la obiectivele turistice din orase (biserici, muzee)

-intrarea in insula Incuahasi si in Valle de la Luna;

-bacsis ghizi si soferi locali (obligatoriu) .Se achita la sosire in aeroport insoitorului de grup;

-teste covid care pot fi cerute de aiutoritatile locale ;

-vaccin de febra galbena necesar pentru viza pentru Bolivia ;

-taxele de viza pentru Bolivia (mai exact taxa de transport pentru a trimite pasapoartele la ambasada din Berlin pentru eliberrarea vizelor. Costul de transport se va imparti la toate persoanele din grup. Noi ne ocupam de tot procesul) ;

-mesele neincluse in program ;

-bagaj de cala pentru zborul transatlantic : 120 euro/persoana.

Pentru zborurile interne bagajul de cala va fi inclus. Consideram ca nu este necesar sa va mai achizitionati un bagaj de cala, intrucat vremea este calda, nu avem nevoie de multe haine groase, iar acetse doua bagaje de mana incluse credem ca sunt suficiente ;

PROGRAM

Programul complet il gasiti in partea de sus a paginii, sub titlu, apasand pe butonul rosu cu ITINERARIU.

CONDITII DE PLATA

-un avans de 1400 euro se achita la inscriere ;

-restul sumei se achita astfel : 700 euro pana pe 20 octombrie,  850 euro pana pe 5 ianuarie;

Plata se face în RON sau se poate face in EURO (la cursul BNR din ziua respectivă + 2% coeficient de risc valutar)

Înainte de a se efectua plata, agenția va trimite contractul de prestări servicii turistice  (care se regăsește și pe site în secțiunea “Contact”) si bonul de comanda.

MENTIUNI

1.Cei care isi doresc pot face o extensie de 3 zile pentru a vizita jungla Amazoniana,in Peru la Iquitos.

Costul extra difera in functie de numarul de persoane doritoare si de nopti petrecut in jungla. Noi recomandam 2 nopti, pentru a avea timp suficient acolo.

Ca si costuri estimative,pentu o excursie de 2 nopti/3zile in Amazon ar fi aproximativ 400 euro /persoana (bilet de avion dus intors Lima-Iquitos, tur in Amazon,mic dejun, cina si pranzuri, ghid local).

Trebuie un grup minimum de 7 participanti pentru a se organzia extensia in Amazon.

CONDITII DE CALATORIE 

               In acest moment conditiile de intrare in aceste 3 tari sunt urmatoarele:

 este necesara asigurare medicală de călătorie pentru COVID-19, care să acopere costurile tratamentului necesar în cazul infecției cu virusul SARS-CoV-2 (conditie valabila pt toata cele 3 tari)

  1. PERU :

Persoanele care călătoresc în Peru trebuie să prezinte, înainte de îmbarcarea în avion, rezultatul negativ al unui test molecular tip PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, emis cu cel mult 48 de ore înaintea călătoriei sau certificatul de vaccinare împotriva COVID-19 (două doze), pentru care au trecut cel puțin 14 zile de la efectuarea schemei complete de vaccinare în statul de proveniență.

Conditiile complete le gasiti aici : https://www.mae.ro/travel-conditions/3734

  1. BOLIVIA :

Persoanele care sosesc în Bolivia dintr-o călătorie internațională trebuie să prezinte, înainte de îmbarcarea în avion, certificatul de vaccinare emis de țara de origine (2 doze) sau rezultatul negativ al unui test molecular tip RT-PCR pentru detectarea infecției cu virusul SARS-CoV-2, emis cu cel mult 72 de ore înaintea călătoriei sau rezultatul negativ al unui test antigen, realizat cu 48 de ore înainte.

Conditiile complete le gasiti aici : https://www.mae.ro/travel-conditions/3674

  1. CHILE
  • prezentarea rezultatului negativ al unui test PCR și transmiterea acestuia în momentul completării „Declarației de călătorie” este recomandată;
  • testul PCR să fie efectuat cu maxim 72 de ore înainte de ora plecării zborului cu destinația finală Chile;

Conditiile complete le gasiti aici : https://www.mae.ro/travel-conditions/3680

 

ÎNSCRIERE

Dacă vreți să ne însoțiți sau doriți mai multe detalii, ne puteți trimite un e-mail la contact@trip2explore.ro sau ne puteți suna la 0747798090. Sau puteți să ne lăsați numărul de telefon apăsând pe butonul albastru “Înscrie-te acum!” in partea de sus a paginii (dupa titlu) și va contactăm noi.

DATA LIMITĂ DE ÎNSCRIERE: 2 DECEMBRIE 2022

Inscrierile se inchid imediat ce grupul se formeaza, de multe ori cu mult timp inainte de data limita. Recomandam celor interesati sa se inscrie cat mai repede pentru a va trece pe lista participantilor la excursie.

San Pedro de Atacama

Share this post